Rendezvények

fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Rendezvények

Rendezvények

Rendezvények, szervezés, programok az országban. Itt minden fontos programól tudomást lehet szerezni!

esküvői torta készítés

2023/01/19 - ZH

Minden, amit a saját esküvői torta készítéséről tudni kell – Készítsd el magad!

Az esküvőszervezéshez tartozik a tennivalók listájának elkészítése, és ezek közül jó néhány kissé ijesztőnek tűnhet. És bár az ötlet, hogy minden más mellett saját esküvői desszertet készítsünk, még ijesztőbben hangzik, de meg lehet valósítani.
kínai esküvői szimbólumok

2022/05/12 - VN

Így dobd fel az esküvődet: 5 kínai esküvői szimbólum

Evezzünk egy kicsit nemzetközi vizekre, ha már úgyis olyan globalizált világunk! A kínai esküvői ruhától az ételig, a hagyományos kínai esküvő minden eleme mögött szimbolikus jelentés rejtőzik. Íme néhány módszer a kínai esküvői...
tökéletes esküvő megtervezése 3 lépésben

2022/02/11 - VN

3 tipp a tökéletes esküvő megtervezéséhez

Az esküvő szervezése közel sem olyan egyszerű, mint amilyennek elő ránézésre látszik, megannyi teendő van, és megannyi dolog amire gondolni kell, amit figyelembe kell venni a szervezési lépések elvégzése során. Íme néhány tipp, amelyek...
3 hatásos praktika tavaszi fáradtság ellen!

2021/04/15 - VN

3 hatásos praktika tavaszi fáradtság ellen!

A tavaszi napsugarak szikrázva sütnek be az ablakon, csicseregnek a madarak, a friss virágillatot is már lehet érezni. Igazi vidám tavaszi hangulat van már, aminek nagyon örülünk, te mégis fáradtnak és levertnek érzed magad? Akkor téged is...
Hogyan hat a pihenés a külsőre?

2021/04/13 - Puskás Rékka

Hogyan hat a pihenés a külsőnkre?

Ha megfelelően kipihened magad, az nemcsak a teljesítőképességedet befolyásolja, hanem egészségügyi szempontból is fontos. Erősíti a szívet, csökkenti a depresszió kialakulásának esélyét és még a betegségek is gyorsabban, könnyebben...
hotelben rendezvényt szervezni

2021/01/11 -

Ezért éri meg hotelben rendezvényt szervezni

A rendezvényszervezés sosem volt egyszerű, azonban hidd el, ha egy hotelben szervezed meg, akkor könnyen egyszerűsíthetsz a dolgon. Akár hiszed, akár nem, nagyon is megéri hotelben rendezvényt szervezni! Hogy miért, már mutatjuk is!
Esküvői eszközbérlés

2018/06/29 -

Eszközbérlés esküvőhöz!

Az esküvői készülődés nem könnyű feladat és igen stresszes tud lenni, a SetUp cég segít levenni a terhet a válláról, így Ön teljes mértékben a készülődésre tud koncentrálni. Önnek nincs más feladata mint megtalálni az ideális...
Wellness babával

2018/06/27 -

Wellness nyaralás babával

Sokat azt hiszik, ha gyerekük születik már nem tudnak olyan önfeledt és nyugodt utazásokat szervezni mint régen. Azonban ez a feltételezés téves!
« 1 »

37

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Élő koporsók? – 10+1 dolog, amit neked is tudni kell a kapszulahotelekről
Minden bizonnyal hallottál már a kapszulahotelekről, főleg, ha valaha is tervezted, hogy Japánba látogatsz. A mindenféle „futurisztikus” újításról ismert ország ezt a fajta szállást kínálja látogatóinak és polgárainak egyaránt. Lehet, hogy néhány különc japán újítás megmagyarázhatatlan, de a kapszulahoteleknek minden bizonnyal több értelme van, mint gondolnánk.
Magyarország legszebb vidékein

Nincs is jobb, mint kiszakadni a szürke hétköznapokból és egy felfedező útra indulni. Magyarországon rengeteg felfedezésre váró terület vágyakozik a felfedezésre, és rengeteg kicset találhatunk a különleges vidékeinken. Magyarország legszebb vidékeit mutatjuk most be Neked, hogy kiválaszthasd a hétvégi kedvenc hazai uticélok közül azokat, amiket Te is szívesen beutaznál! 

Utazás a világkörül

Szerencsére a világ felfedezése már mindannyiunk számára elérhető és nem olyan bonyolult megszervezni egy külföldi utazást, mint a rendszerváltás idején. Szerencsére, hiszen a világ a felfedezésedre vár! Fedezzük fel együtt a világ minden legszebb táját, tudj meg minden tippet és trükköt a világ körüli utadhoz!

Kirándulási tippek és túraútvonalak

Rengeteg tippet és tanácsot olvashatsz az oldalon a legszebb túraútvonalakhoz és kirándulásokhoz Magyarországon és külföldön egyaránt. Legyen szó félnapos, egy napos, vagy egy egész hétvégés kirándulásról, oldalunkon számos cikket olvashatsz, ahol bemutatjuk a legjobb túraútvonalakat és a legszebb kirándulóvonalakat!

Utazás blog a mániás utazóknak

Te is úgy érzed, hogy a legjobb dolgok akkor történnek az életben, ha úton vagy? Imádsz új helyeket és kultúrákat megismerni? A világon rengeteg hely vár felfedezésre, az oldalunkon pedig segítünk minnél több lehetőséget bemutatni Nektek, ami a legszebb uticélokat mutatja be, a különleges világkörüli kincseket ismerteti és a betekintést enged más kultúrák megismerésébe!