Kiránduljunk a legszebb magyar tájakon!

Főoldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Kirándulás

Kirándulás

Legszebb magyar túraútvonalak

 

Magyarországon rengeteg túraútvonal van nyugatról keletre és északról délre bárhol is járunk az országban. Legyen szó a Balaton felvidékről, a Kisalföldről, a jászságról vagy Budapest környékéről rengeteg olyan kincs van Magyarországon, amely felfedezésre vár! Tudj meg többet az Asan.hu utazási blogján a legszebb magyar túraútvonalakról és a különleges úti célokról. A portálon ötleteket, tippeket kaphatsz kirándulásaidhoz, rövidebb-hosszabb utazásaid megtervezéséhez, akár egy napra vagy egy hosszú időre utaznál el.

 

 

Legszebb magyar várak

 

Szeretnéd megismerni a legszebb magyarországi várakat? Ha igen, akkor kattints és olvasd tovább a portálunkat.  – Magyarországi várak akár látogathatóak, épek és szépek, pazar panorámát kinálnak, várjátékokkal szórakoztatnak. Egy remek kirándulás mindenkinek a hétvégére a szürke hétköznapokból való kiszakadáshoz és azokra a napokra, amikor magunk mögött hagynánk a nyüzsgő városi életet és felfedeznénk valamilyen különleges magyarországi látnivalót. Budapest, Baranya megye, Békés megye vagy Borsod-Abaúj-Zemplén megye, bármerre jársz Magyarországon, mindenhol találkozhatunk a középkorból vagy még régebbről fennmaradt csodálatos várakkal egy-egy kirándulás alkalmával. Szervezzünk magyarországi kirándulást a legszebb magyar várakhoz. Kirándulás a legszebb magyar tájakon és a különleges túraútvonalakon. Szerezz ötleteket a hétvégi kiránduláshoz az oldalunkon és töltsetek el egy kis csodálatos időt a mesebeli vidékeinken!

 

 

Különleges túraútvonalak Magyarországon

 

Ha túrázásról van szó, akkor Magyarország az egyik legmegfelelőbb úti cél lehet a számunkra. Rengeteg kirándulási lehetőséggel találkozhatunk országszerte és változatos túraútvonalakat fedezhetünk fel a különböző vidékeken Magyarország más-más tájegységein. Tölts el egy napot a Bükk erdőiben vagy mászd meg Magyarország legmagasabb pontját, bármilyen kiránduláshoz is lehetne kedved, rengeteg különleges túraútvonalak állnak rendelkezésedre Magyarországon! Szerezz kirándulástippeket a portálunkon, tudj meg többet a hazai kirándulásokról az Asan.hu weboldalon!

 

 

Fedezzük fel Magyarország legszebb vidékeit!

 

Hogyha Magyarország legszebb vidékeit és helyeit keresed, akkor a legjobb helyen jársz, ugyanis rengeteg olyan cikket írunk, amelyekben igyekszünk a nem mindennapi magyar látnivalókat és különlegességeket összegyűjteni, hogy segítsük hazai utazási céljaidat! Kicsi országunk valódi kis ékszerdoboz, Közép-Európa legnagyobb tavával, festői szépségű tájakkal, történelemtől vibráló helyekkel, monumentális épületekkel, gőzölgő gyógyfürdőkkel, szemet kápráztató népművészettel, mesebeli várromokkal, izgalmas múzeumokkal, vérpezsdítő borvidékekkel, változatos nemzeti parkokkal, pompás főúri kastélyokkal és palotákkal – telis-tele felfedezésre váró csodákkal, amelyek közül néhányat az UNESCO is méltónak ítélt arra, hogy felkerüljenek a világörökség helyszínei közé. Nézz körül a weboldalunkon, hogy megismerd a legszebb magyar túraútvonalakat, hogy megismerd közelebbről a különleges magyar vidékeket és hogy biztosra megszervezhesd kirándulásaid akár az év minden hétvégéjére!
 

 

 

« »

Belföld

Legfrissebb cikkek


Csodás helyek Olaszországban, ahol mesebeli esküvőd lehet
Az esküvő az élet egyik legfontosabb, és legemlékezetesebb eseménye és Olaszország lenyűgöző városai és tájai idilli környezetet kínálnak az örökké tartó szeretet ünnepéhez.
Milyen textíliákat válasszunk egy szállodába? - Ilyen hatással van a berendezés a vendégekre
A szálloda atmoszférájának és vendégélménynek alapvető része a megfelelő textíliák kiválasztása. Fedezzük fel, hogyan hatnak a különböző anyagok és dizájnok a vendégek kényelmére és az összképre egyaránt.
Magyarország legszebb vidékein

Nincs is jobb, mint kiszakadni a szürke hétköznapokból és egy felfedező útra indulni. Magyarországon rengeteg felfedezésre váró terület vágyakozik a felfedezésre, és rengeteg kicset találhatunk a különleges vidékeinken. Magyarország legszebb vidékeit mutatjuk most be Neked, hogy kiválaszthasd a hétvégi kedvenc hazai uticélok közül azokat, amiket Te is szívesen beutaznál! 

Utazás a világkörül

Szerencsére a világ felfedezése már mindannyiunk számára elérhető és nem olyan bonyolult megszervezni egy külföldi utazást, mint a rendszerváltás idején. Szerencsére, hiszen a világ a felfedezésedre vár! Fedezzük fel együtt a világ minden legszebb táját, tudj meg minden tippet és trükköt a világ körüli utadhoz!

Kirándulási tippek és túraútvonalak

Rengeteg tippet és tanácsot olvashatsz az oldalon a legszebb túraútvonalakhoz és kirándulásokhoz Magyarországon és külföldön egyaránt. Legyen szó félnapos, egy napos, vagy egy egész hétvégés kirándulásról, oldalunkon számos cikket olvashatsz, ahol bemutatjuk a legjobb túraútvonalakat és a legszebb kirándulóvonalakat!

Utazás blog a mániás utazóknak

Te is úgy érzed, hogy a legjobb dolgok akkor történnek az életben, ha úton vagy? Imádsz új helyeket és kultúrákat megismerni? A világon rengeteg hely vár felfedezésre, az oldalunkon pedig segítünk minnél több lehetőséget bemutatni Nektek, ami a legszebb uticélokat mutatja be, a különleges világkörüli kincseket ismerteti és a betekintést enged más kultúrák megismerésébe!