3 tipp a tökéletes esküvő megtervezéséhez: így kezdj neki az esküvőszervezésnek

Főoldal > 3 tipp a tökéletes esküvő megtervezéséhez

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

3 tipp a tökéletes esküvő megtervezéséhez


2023/08/11
VN

Az esküvő szervezése közel sem olyan egyszerű, mint amilyennek elő ránézésre látszik, megannyi teendő van, és megannyi dolog amire gondolni kell, amit figyelembe kell venni a szervezési lépések elvégzése során. Íme néhány tipp, amelyek segítenek megtervezni a tökéletes napot.

tökéletes esküvő megtervezése 3 lépésben

Szervezz különleges vendégélményt!

Annak ellenére, hogy ez a te és a jövendőbelid Nagy Napja, azt is szem előtt kell tartani, hogy a vendégek jól érezzék magukat, hiszen ez hatással lesz az este egész kimenetelére, meghatározza a hangulatot. Ha a vendégek jól érzik magukat, aktívabbak, jó hangulatot csinálnak. Például, ha nem veszed figyelembe, hogy milyen zenét szeretnek, és csakis a saját ízlésedre hagyatkozol, előfordulhat, hogy senki sem lesz a táncparketten. Ugye ezt nem akarod? A vendégek azért jönnek, hogy veled/veletek együtt ünnepeljenek energiát, időt nem sajnálva, kedvezz nekik egy kicsit!

 Legyen B terv!

Általában a dolgok jól alakulnak, de mi van, ha nem? Pánikolsz, vagy előkapod a B tervet? Ugye az utóbbi jobban hangzik? Legyen egy B-terved minden olyan problémára, amire megéri. Tehát, ha lemondja a fotós, a körmös lebetegszik, mégsem lesz olyan virág a virágosnál, és hasonló dolgok, de olyan esetekre felesleges B-tervet készíteni, ami nem éri meg, például egy újabb esküvőhelyszínt foglalni. Sokkal inkább arra érdemes koncentrálni, hogy egy olyan megbízható helyszínt válassz, ahol eső esetén is van helyetek, és biztosan minden szempontból megfelel. 

 

Köss kompromisszumokat!

Hallgassátok meg egymást! Egy esküvő nem egy emberről szól, hanem arról, hogy két ember eggyé válik. Mielőtt bármit lefoglalnál és véglegesítenél, üljetek le egymással, és győzödjetek meg arról, hogy mindketten ugyanazon az oldalon vagytok-e, mindkettőtöknek megfelel-e a dolog. A vendéglistát többször is alaposan meg kell beszélni, mielőtt meghívást kapna akárki! Ez a lista a legköltségesebb, és azoknak, akiknek nem kell ott lenniük, nem kellene ott lenniük!

 

Találd meg a tökéletes tortát! 

A nagy napon számos emlékezetes pillanat van: az igen kimondása, az első hitvesi csók és a tánc, no meg persze az esküvői torta érkezése. A modern esküvői torták fantasztikus design-nal érkezhetnek változatos ízvilágban, így lesz miből válogatnotok. Ha egy megbízható szolgáltatót keresel, IDE kattintva szuper esküvői tortákat találsz! Legfrissebb cikkek


7+1 Hatékony tipp a fogtömések megőrzéséhez
Sokan vagyunk olyan helyzetben, hogy egy-egy lyukas fog megkeseríti az életünket, és bizony 10-ből 9 ember elmondhatja, hogy legalább egyszer már kellett fogtömést kérnie egy fogorvostól. De hogyan lehet minél hosszabb ideig megőrizni a fogtöméseinket? Mutatunk néhány tippet!
Ettől lesz felejthetetlen az év végi céges karácsonyi buli
Az év végi céges karácsonyi buli minden vállalat életében különleges eseményt jelent, ahol a munkatársak összejönnek, hogy együtt ünnepeljenek és elbúcsúztassák az évet. Az ilyen alkalmak szórakoztató és emlékezetes pillanatokat hozhatnak, amelyek a munkahelyi közösség erősítéséhez, a csapatmunka fejlesztéséhez és az egész év alatt elért eredmények ünnepléséhez hozzájárulnak. Mi teszi felejthetetlenné az év végi céges karácsonyi bulit? Nézzük meg néhány kulcsfontosságú elemet, amelyek hozzájárulhatnak ahhoz, hogy ez az esemény emlékezetes legyen.
Magyarország legszebb vidékein

Nincs is jobb, mint kiszakadni a szürke hétköznapokból és egy felfedező útra indulni. Magyarországon rengeteg felfedezésre váró terület vágyakozik a felfedezésre, és rengeteg kicset találhatunk a különleges vidékeinken. Magyarország legszebb vidékeit mutatjuk most be Neked, hogy kiválaszthasd a hétvégi kedvenc hazai uticélok közül azokat, amiket Te is szívesen beutaznál! 

Utazás a világkörül

Szerencsére a világ felfedezése már mindannyiunk számára elérhető és nem olyan bonyolult megszervezni egy külföldi utazást, mint a rendszerváltás idején. Szerencsére, hiszen a világ a felfedezésedre vár! Fedezzük fel együtt a világ minden legszebb táját, tudj meg minden tippet és trükköt a világ körüli utadhoz!

Kirándulási tippek és túraútvonalak

Rengeteg tippet és tanácsot olvashatsz az oldalon a legszebb túraútvonalakhoz és kirándulásokhoz Magyarországon és külföldön egyaránt. Legyen szó félnapos, egy napos, vagy egy egész hétvégés kirándulásról, oldalunkon számos cikket olvashatsz, ahol bemutatjuk a legjobb túraútvonalakat és a legszebb kirándulóvonalakat!

Utazás blog a mániás utazóknak

Te is úgy érzed, hogy a legjobb dolgok akkor történnek az életben, ha úton vagy? Imádsz új helyeket és kultúrákat megismerni? A világon rengeteg hely vár felfedezésre, az oldalunkon pedig segítünk minnél több lehetőséget bemutatni Nektek, ami a legszebb uticélokat mutatja be, a különleges világkörüli kincseket ismerteti és a betekintést enged más kultúrák megismerésébe!