3 tipp a tökéletes esküvő megtervezéséhez: így kezdj neki az esküvőszervezésnek

Főoldal > 3 tipp a tökéletes esküvő megtervezéséhez

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

3 tipp a tökéletes esküvő megtervezéséhez


2022/02/11
VN

Az esküvő szervezése közel sem olyan egyszerű, mint amilyennek elő ránézésre látszik, megannyi teendő van, és megannyi dolog amire gondolni kell, amit figyelembe kell venni a szervezési lépések elvégzése során. Íme néhány tipp, amelyek segítenek megtervezni a tökéletes napot.

tökéletes esküvő megtervezése 3 lépésben

Szervezz különleges vendégélményt!

Annak ellenére, hogy ez a te és a jövendőbelid Nagy Napja, azt is szem előtt kell tartani, hogy a vendégek jól érezzék magukat, hiszen ez hatással lesz az este egész kimenetelére, meghatározza a hangulatot. Ha a vendégek jól érzik magukat, aktívabbak, jó hangulatot csinálnak. Például, ha nem veszed figyelembe, hogy milyen zenét szeretnek, és csakis a saját ízlésedre hagyatkozol, előfordulhat, hogy senki sem lesz a táncparketten. Ugye ezt nem akarod? A vendégek azért jönnek, hogy veled/veletek együtt ünnepeljenek energiát, időt nem sajnálva, kedvezz nekik egy kicsit!

 Legyen B terv!

Általában a dolgok jól alakulnak, de mi van, ha nem? Pánikolsz, vagy előkapod a B tervet? Ugye az utóbbi jobban hangzik? Legyen egy B-terved minden olyan problémára, amire megéri. tehát, ha lemondja a fotós, a körmös lebetegszik, mégsem lesz olyan virág a virágosnál, és hasonló dolgok, de olyan esetekre felesleges B-tervet készíteni, ami nem éri meg, például egy újabb esküvőhelyszínt foglalni. Sokkal inkább arra érdemes koncentrálni, hogy egy olyan megbízható esküvőhelyszín hotelben, exkluzív szolgáltatásokkal legyen az A-terv, ami esetében nem kell B!     

 

Köss kompromisszumokat!

Hallgassátok meg egymást! Egy esküvő nem egy emberről szól, hanem arról, hogy két ember eggyé válik. Mielőtt bármit lefoglalnál és véglegesítenél, üljetek le egymással, és győzödjetek meg arról, hogy mindketten ugyanazon az oldalon vagytok-e, mindkettőtöknek megfelel-e a dolog. A vendéglistát többször is alaposan meg kell beszélni, mielőtt meghívást kapna akárki! Ez a lista a legköltségesebb, és azoknak, akiknek nem kell ott lenniük, nem kellene ott lenniük!
 Legfrissebb cikkek


Néhány tipp, hogyan dobd fel a kerted kinézetét
A legjobb kertek azok, amelyek boldoggá teszik az embert és kényelmessé teszik az kertben töltött időket. Persze, a nagy kertek jól néznek ki, de jól jön, ha a kinézet mellett jól is érezzük magunkat benne. Ehhez fontos szempont lehet a könnyű átjárhatóság és a könnyű fenntarthatóság. Az ösvényeken és építményeken könnyen lehet közlekedni, míg a kiválasztott növényeknek érdekesnek kell lenniük és funkciót kell szolgálniuk anélkül, hogy zaklatók lenének. Íme néhány tipp, hogyan tudod funkcionálissá tenni kertedet.
Így dobd fel az esküvődet: 5 kínai esküvői szimbólum
Evezzünk egy kicsit nemzetközi vizekre, ha már úgyis olyan globalizált világunk! A kínai esküvői ruhától az ételig, a hagyományos kínai esküvő minden eleme mögött szimbolikus jelentés rejtőzik. Íme néhány módszer a kínai esküvői szimbólumok beépítésére saját esküvődbe. Egyedi, és bensőségesebb lehet az egész szertartás és az ünnepség.