5 esküvői torta trend 2023-ban, amit imádni fogsz, legújabb esküvői torta trendek

Főoldal > 5 esküvői torta trend 2023-ban, amit imádni fogsz

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 esküvői torta trend 2023-ban, amit imádni fogsz


2023/09/06
VN

Az esküvők egyike az életünk legfontosabb eseményeinek. Az esküvői torta pedig egy olyan része a nagy napnak, amely mindig is a figyelem középpontjában állt. Az esküvői torta nemcsak finom édesség, hanem az esküvői dekoráció és a hangulat kifejezője is lehet. A 2023-as esküvői szezonban számos izgalmas és egyedi torta trend érkezik, amelyek inspirációt nyújtanak minden párnak. Íme az 5 legnépszerűbb esküvői torta trend, amit idén látni fogunk!

 Esküvői torta trend 2023

Esküvői torta virágokkal díszítve

Virágok mindig is fontos szerepet játszottak az esküvők dekorációjában, és most az esküvői tortákon is egyre gyakrabban találkozunk velük. A virágokkal díszített torták igazán romantikus és elegánsak lehetnek. A friss vagy cukrászati virágok használata lehetőséget ad a színek és a stílusok széles skálájának kifejezésére, így könnyen illeszkedhetnek az esküvői témához és színvilágához.

 Minimalista és egyszerű torták

A minimalizmus mindig is népszerű volt, és ez most az esküvői torták terén is érvényesül. Az egyszerű, letisztult torták letisztultságuk és eleganciájuk miatt vonzzák a figyelmet. Az ilyen torták általában egyszerű színekkel és formákkal rendelkeznek, de az egyszerűségükben rejlik a szépségük.

 

Metál színek és arany díszítések

Az arany és más metál színek hosszú ideje divatosak az esküvői dekorációban, és most az esküvői tortákon is előtérbe kerülnek. Az arany díszítések, arany színű levelek és szalagok kiválóan mutatnak a tortákon, és egy kis fényt és eleganciát hoznak az esküvői asztalra.

 

Textúrák és márvány hatások

Az idén az esküvői torták terén az egyre népszerűbbek a textúrák és a márvány hatások. Ezek a torták gyakran olyan mintázatokkal vannak díszítve, amelyeket a márvány vagy a beton utánoz. Ez egy modern és stílusos megközelítés az esküvői torták tervezésében.

 

Több emeletes torták

A nagyobb és impozánsabb esküvői torták ismét divatba jöttek. A több emeletes torták lenyűgözőek lehetnek, és lehetőséget adnak a kreativitásra a különböző emeletek és díszítések kiválasztásakor. Ezek a torták a vendégek számára is felejthetetlenek lehetnek.

 

Összességében az 2023-as esküvői torta trendek számos lehetőséget kínálnak a pároknak arra, hogy kifejezzék egyedi stílusukat és ízlésüket. Legyen szó virágokkal díszített tortáról, minimalista dizájnról, metál színekről, textúrákról vagy több emeletes alkotásokról, a Marangona Desszertpark elkészíti a tökéletes esküvői tortát!  
 
Belföld Budapest ÉrdekességekLegfrissebb cikkek


Mit jelent az esztétikai fogászat? Milyen kezeléseket takar?
Az esztétikai fogászat nem csupán a fogak egészségéről szól, hanem a tökéletes mosoly elérésének művészetéről.
Híres emberek fogai: hogyan befolyásolta a mosolyuk a karrierjüket?
Amikor egy filmsztárra vagy énekesre gondolunk, gyakran az jut eszünkbe először, hogy milyen ragyogó a mosolyuk. Egy jól ápolt, felturbózott, hófehér fogsor olykor éppolyan fontos része a hírnévnek, mint a tehetség vagy a kitartás. Nézzük meg, hogyan befolyásolta néhány jól ismert sztár karrierjét a mosolya!
Magyarország legszebb vidékein

Nincs is jobb, mint kiszakadni a szürke hétköznapokból és egy felfedező útra indulni. Magyarországon rengeteg felfedezésre váró terület vágyakozik a felfedezésre, és rengeteg kicset találhatunk a különleges vidékeinken. Magyarország legszebb vidékeit mutatjuk most be Neked, hogy kiválaszthasd a hétvégi kedvenc hazai uticélok közül azokat, amiket Te is szívesen beutaznál! 

Utazás a világkörül

Szerencsére a világ felfedezése már mindannyiunk számára elérhető és nem olyan bonyolult megszervezni egy külföldi utazást, mint a rendszerváltás idején. Szerencsére, hiszen a világ a felfedezésedre vár! Fedezzük fel együtt a világ minden legszebb táját, tudj meg minden tippet és trükköt a világ körüli utadhoz!

Kirándulási tippek és túraútvonalak

Rengeteg tippet és tanácsot olvashatsz az oldalon a legszebb túraútvonalakhoz és kirándulásokhoz Magyarországon és külföldön egyaránt. Legyen szó félnapos, egy napos, vagy egy egész hétvégés kirándulásról, oldalunkon számos cikket olvashatsz, ahol bemutatjuk a legjobb túraútvonalakat és a legszebb kirándulóvonalakat!

Utazás blog a mániás utazóknak

Te is úgy érzed, hogy a legjobb dolgok akkor történnek az életben, ha úton vagy? Imádsz új helyeket és kultúrákat megismerni? A világon rengeteg hely vár felfedezésre, az oldalunkon pedig segítünk minnél több lehetőséget bemutatni Nektek, ami a legszebb uticélokat mutatja be, a különleges világkörüli kincseket ismerteti és a betekintést enged más kultúrák megismerésébe!