Sport

fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Sport

Sport

Magyar sikerek itthon és külföldön egyaránt, illetve a világ legnagyobbjainak újabb győzelmei és bukásai mind itt, az asan.hu-n.

 

 

 

 

 

 

SUP-ozás

2022/03/31 - KC

Miért is olyan szuper vízisport a SUP-ozás? Mutatjuk!

Biztosan te is találkoztál már SUP deszkán evező emberekkel. amikor vízközelben jártál. Nem is csoda hiszen ez a vízisport hihetetlen lendülettel érkezett meg hazánkba is az elmúlt évek során. Na de miért is kedvelik ilyen sokan, miért lett...
Edzés

2021/11/30 - TK

Mikor érdemes egy francia súlyzórúd használata mellett döntened?

Amikor valaki a testépítés mellett dönt, érdemes néhány dolgot kikötnie edzései kapcsán. Manapság már egyre többen használnak súlyzórudat mozgásformájukhoz – ugyanakkor fontos, hogy ezek használatával is tisztában legyünk néhány dologgal.
Mi kell, hogy kockás legyen a hasad?

2021/04/18 - Puskás Rékka

Mi kell a kockás hashoz?

A hasizomgyakorlatok hatásosságáról, hogyan végezd szabályosan a hasizomgyakorlatokat, milyen a jó hasizomgyakorlat, most megtudhatsz mindent te is ebből a cikkből. Kövesd a tanácsaimat és meglátod, kitartással célt fogsz érni!
Cristiano Ronaldo

2018/07/24 -

C.Ronaldo elképesztően formában van!

A legtöbb ember számára a 33 éves kor még fiatalnak számít, azonban ha profi sporoltó az illető, akkor már más a helyzet. Kivéve ha Cristiano Ronaldonak hívnak. 
Franciaország világbajnok

2018/07/16 -

Franciaország világbajnok!

Véget ért az egy hónapig tartó fociláz a világban. A meglepetésekkel teli világbajnokság végül francia győzelemmel zárult. A horvátok a második helyen végeztek, ami futball történetük legjobb eredménye eddig.
Magyar érmek a téli Olimpián?

2018/01/31 -

Az amerikaik szerint két érmet is nyerünk a téli Olimpián

Két érmet jósolnak nekünk a mértékadó amerikai jósok a téli Olimpián. Hogy milyen leosztásban? Mutatjuk a részleteket!
« 1 »

42

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Csodás helyek Olaszországban, ahol mesebeli esküvőd lehet
Az esküvő az élet egyik legfontosabb, és legemlékezetesebb eseménye és Olaszország lenyűgöző városai és tájai idilli környezetet kínálnak az örökké tartó szeretet ünnepéhez.
Milyen textíliákat válasszunk egy szállodába? - Ilyen hatással van a berendezés a vendégekre
A szálloda atmoszférájának és vendégélménynek alapvető része a megfelelő textíliák kiválasztása. Fedezzük fel, hogyan hatnak a különböző anyagok és dizájnok a vendégek kényelmére és az összképre egyaránt.
Magyarország legszebb vidékein

Nincs is jobb, mint kiszakadni a szürke hétköznapokból és egy felfedező útra indulni. Magyarországon rengeteg felfedezésre váró terület vágyakozik a felfedezésre, és rengeteg kicset találhatunk a különleges vidékeinken. Magyarország legszebb vidékeit mutatjuk most be Neked, hogy kiválaszthasd a hétvégi kedvenc hazai uticélok közül azokat, amiket Te is szívesen beutaznál! 

Utazás a világkörül

Szerencsére a világ felfedezése már mindannyiunk számára elérhető és nem olyan bonyolult megszervezni egy külföldi utazást, mint a rendszerváltás idején. Szerencsére, hiszen a világ a felfedezésedre vár! Fedezzük fel együtt a világ minden legszebb táját, tudj meg minden tippet és trükköt a világ körüli utadhoz!

Kirándulási tippek és túraútvonalak

Rengeteg tippet és tanácsot olvashatsz az oldalon a legszebb túraútvonalakhoz és kirándulásokhoz Magyarországon és külföldön egyaránt. Legyen szó félnapos, egy napos, vagy egy egész hétvégés kirándulásról, oldalunkon számos cikket olvashatsz, ahol bemutatjuk a legjobb túraútvonalakat és a legszebb kirándulóvonalakat!

Utazás blog a mániás utazóknak

Te is úgy érzed, hogy a legjobb dolgok akkor történnek az életben, ha úton vagy? Imádsz új helyeket és kultúrákat megismerni? A világon rengeteg hely vár felfedezésre, az oldalunkon pedig segítünk minnél több lehetőséget bemutatni Nektek, ami a legszebb uticélokat mutatja be, a különleges világkörüli kincseket ismerteti és a betekintést enged más kultúrák megismerésébe!