Sport

fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Sport

Sport

Magyar sikerek itthon és külföldön egyaránt, illetve a világ legnagyobbjainak újabb győzelmei és bukásai mind itt, az asan.hu-n.

 

 

 

 

 

 

SUP-ozás

2022/03/31 - KC

Miért is olyan szuper vízisport a SUP-ozás? Mutatjuk!

Biztosan te is találkoztál már SUP deszkán evező emberekkel. amikor vízközelben jártál. Nem is csoda hiszen ez a vízisport hihetetlen lendülettel érkezett meg hazánkba is az elmúlt évek során. Na de miért is kedvelik ilyen sokan, miért lett...
Edzés

2021/11/30 - TK

Mikor érdemes egy francia súlyzórúd használata mellett döntened?

Amikor valaki a testépítés mellett dönt, érdemes néhány dolgot kikötnie edzései kapcsán. Manapság már egyre többen használnak súlyzórudat mozgásformájukhoz – ugyanakkor fontos, hogy ezek használatával is tisztában legyünk néhány dologgal.
Mi kell, hogy kockás legyen a hasad?

2021/04/18 - Puskás Rékka

Mi kell a kockás hashoz?

A hasizomgyakorlatok hatásosságáról, hogyan végezd szabályosan a hasizomgyakorlatokat, milyen a jó hasizomgyakorlat, most megtudhatsz mindent te is ebből a cikkből. Kövesd a tanácsaimat és meglátod, kitartással célt fogsz érni!
Cristiano Ronaldo

2018/07/24 -

C.Ronaldo elképesztően formában van!

A legtöbb ember számára a 33 éves kor még fiatalnak számít, azonban ha profi sporoltó az illető, akkor már más a helyzet. Kivéve ha Cristiano Ronaldonak hívnak. 
Franciaország világbajnok

2018/07/16 -

Franciaország világbajnok!

Véget ért az egy hónapig tartó fociláz a világban. A meglepetésekkel teli világbajnokság végül francia győzelemmel zárult. A horvátok a második helyen végeztek, ami futball történetük legjobb eredménye eddig.
Magyar érmek a téli Olimpián?

2018/01/31 -

Az amerikaik szerint két érmet is nyerünk a téli Olimpián

Két érmet jósolnak nekünk a mértékadó amerikai jósok a téli Olimpián. Hogy milyen leosztásban? Mutatjuk a részleteket!
« 1 »

42

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Néhány tipp, hogyan dobd fel a kerted kinézetét
A legjobb kertek azok, amelyek boldoggá teszik az embert és kényelmessé teszik az kertben töltött időket. Persze, a nagy kertek jól néznek ki, de jól jön, ha a kinézet mellett jól is érezzük magunkat benne. Ehhez fontos szempont lehet a könnyű átjárhatóság és a könnyű fenntarthatóság. Az ösvényeken és építményeken könnyen lehet közlekedni, míg a kiválasztott növényeknek érdekesnek kell lenniük és funkciót kell szolgálniuk anélkül, hogy zaklatók lenének. Íme néhány tipp, hogyan tudod funkcionálissá tenni kertedet.
Így dobd fel az esküvődet: 5 kínai esküvői szimbólum
Evezzünk egy kicsit nemzetközi vizekre, ha már úgyis olyan globalizált világunk! A kínai esküvői ruhától az ételig, a hagyományos kínai esküvő minden eleme mögött szimbolikus jelentés rejtőzik. Íme néhány módszer a kínai esküvői szimbólumok beépítésére saját esküvődbe. Egyedi, és bensőségesebb lehet az egész szertartás és az ünnepség.