Íme a válasz, hogy miért is olyan népszerű a SUP-ozás!-Íme a SUP-ozás előnyei!

Főoldal > Miért is olyan szuper vízisport a SUP-ozás? Mutatjuk!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Miért is olyan szuper vízisport a SUP-ozás? Mutatjuk!


2022/03/31
KC

Biztosan te is találkoztál már SUP deszkán evező emberekkel. amikor vízközelben jártál. Nem is csoda hiszen ez a vízisport hihetetlen lendülettel érkezett meg hazánkba is az elmúlt évek során. Na de miért is kedvelik ilyen sokan, miért lett az egyik legnépszerűbb vízi program? A számos felhasználási lehetőségétől kezdve a rengeteg pozitív egészségügyi hatásáig mindent felsorolunk, amiért számodra is érdemes kipróbálni!

SUP-ozás

Bárki számára ajánlott

Elsőre tán nem is gondolnád, de a SUP-ozás könnyedén elsajátítható, nem igényel kivételes sportolói tulajdonságokat és hatalmas erőnlétet. Így minden korosztály számára remek sportolási és szabadidős lehetőséget nyújt.

Több funkciója van

A SUP deszka számos tevékenységi lehetőséget rejt magában. Használhatjátok a part közelben kizárólag szórakozásból, felfedezhetitek rajta az adott élővíz kincseit, élővilágát, csapatos SUP túrákon is részt vehettek. Sőt mi több még jógázhattok és fitness gyakorlatokat is végezhettek rajta.Remek közös program

Akár túráztok, akár csak úgy evezgettek, vagy esetleg jógáztok, az biztos, hogy mindenképp egy szuper közös programban lesz részetek. Ha ti is szeretitek a barátokat, családot összehozó közös időtöltéseket, akkor egy saját SUP vásárlása remek ötlet lehet számotokra. Hiszen így bárhol és bármikor mehet a közös vízi program!

Remek alakformáló

A SUP-ozás egy igen effektív mozgásforma, mely számos izomcsoportot megdolgoztat. Remek alakformáló, szálkásító hatással rendelkezik. Amennyiben valaki fogyni szeretne és még keresi a megfelelő sportot, a SUP vásárlás lehet a megoldás. Ugyanis használata közben csak úgy égnek a kalóriák, miközben mi a társaságnak, a csodás környezetnek köszönhetően jól szórakozunk.

Számos jótékony egészségügyi hatása van

Azon kívül, hogy formálja a testünket, az elménkre is jó hatással van. Egy stresszes nap után remek kikapcsolódást nyújt. A SUP deszkán való evezés határozottan javítja az egyensúlyunkat, a tartásunkat és az erőnlétünket. Mindennek a tetejében pedig még ízületkímélő sportnak is számít.

 
SportLegfrissebb cikkek


Néhány tipp, hogyan dobd fel a kerted kinézetét
A legjobb kertek azok, amelyek boldoggá teszik az embert és kényelmessé teszik az kertben töltött időket. Persze, a nagy kertek jól néznek ki, de jól jön, ha a kinézet mellett jól is érezzük magunkat benne. Ehhez fontos szempont lehet a könnyű átjárhatóság és a könnyű fenntarthatóság. Az ösvényeken és építményeken könnyen lehet közlekedni, míg a kiválasztott növényeknek érdekesnek kell lenniük és funkciót kell szolgálniuk anélkül, hogy zaklatók lenének. Íme néhány tipp, hogyan tudod funkcionálissá tenni kertedet.
Így dobd fel az esküvődet: 5 kínai esküvői szimbólum
Evezzünk egy kicsit nemzetközi vizekre, ha már úgyis olyan globalizált világunk! A kínai esküvői ruhától az ételig, a hagyományos kínai esküvő minden eleme mögött szimbolikus jelentés rejtőzik. Íme néhány módszer a kínai esküvői szimbólumok beépítésére saját esküvődbe. Egyedi, és bensőségesebb lehet az egész szertartás és az ünnepség.