Íme a válasz, hogy miért is olyan népszerű a SUP-ozás!-Íme a SUP-ozás előnyei!

Főoldal > Miért is olyan szuper vízisport a SUP-ozás? Mutatjuk!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Miért is olyan szuper vízisport a SUP-ozás? Mutatjuk!


2022/03/31
KC

Biztosan te is találkoztál már SUP deszkán evező emberekkel. amikor vízközelben jártál. Nem is csoda hiszen ez a vízisport hihetetlen lendülettel érkezett meg hazánkba is az elmúlt évek során. Na de miért is kedvelik ilyen sokan, miért lett az egyik legnépszerűbb vízi program? A számos felhasználási lehetőségétől kezdve a rengeteg pozitív egészségügyi hatásáig mindent felsorolunk, amiért számodra is érdemes kipróbálni!

SUP-ozás

Bárki számára ajánlott

Elsőre tán nem is gondolnád, de a SUP-ozás könnyedén elsajátítható, nem igényel kivételes sportolói tulajdonságokat és hatalmas erőnlétet. Így minden korosztály számára remek sportolási és szabadidős lehetőséget nyújt.

Több funkciója van

A SUP deszka számos tevékenységi lehetőséget rejt magában. Használhatjátok a part közelben kizárólag szórakozásból, felfedezhetitek rajta az adott élővíz kincseit, élővilágát, csapatos SUP túrákon is részt vehettek. Sőt mi több még jógázhattok és fitness gyakorlatokat is végezhettek rajta.Remek közös program

Akár túráztok, akár csak úgy evezgettek, vagy esetleg jógáztok, az biztos, hogy mindenképp egy szuper közös programban lesz részetek. Ha ti is szeretitek a barátokat, családot összehozó közös időtöltéseket, akkor egy saját SUP vásárlása remek ötlet lehet számotokra. Hiszen így bárhol és bármikor mehet a közös vízi program!

Remek alakformáló

A SUP-ozás egy igen effektív mozgásforma, mely számos izomcsoportot megdolgoztat. Remek alakformáló, szálkásító hatással rendelkezik. Amennyiben valaki fogyni szeretne és még keresi a megfelelő sportot, a SUP vásárlás lehet a megoldás. Ugyanis használata közben csak úgy égnek a kalóriák, miközben mi a társaságnak, a csodás környezetnek köszönhetően jól szórakozunk.

Számos jótékony egészségügyi hatása van

Azon kívül, hogy formálja a testünket, az elménkre is jó hatással van. Egy stresszes nap után remek kikapcsolódást nyújt. A SUP deszkán való evezés határozottan javítja az egyensúlyunkat, a tartásunkat és az erőnlétünket. Mindennek a tetejében pedig még ízületkímélő sportnak is számít.

 
SportLegfrissebb cikkek


Mit jelent az esztétikai fogászat? Milyen kezeléseket takar?
Az esztétikai fogászat nem csupán a fogak egészségéről szól, hanem a tökéletes mosoly elérésének művészetéről.
Híres emberek fogai: hogyan befolyásolta a mosolyuk a karrierjüket?
Amikor egy filmsztárra vagy énekesre gondolunk, gyakran az jut eszünkbe először, hogy milyen ragyogó a mosolyuk. Egy jól ápolt, felturbózott, hófehér fogsor olykor éppolyan fontos része a hírnévnek, mint a tehetség vagy a kitartás. Nézzük meg, hogyan befolyásolta néhány jól ismert sztár karrierjét a mosolya!
Magyarország legszebb vidékein

Nincs is jobb, mint kiszakadni a szürke hétköznapokból és egy felfedező útra indulni. Magyarországon rengeteg felfedezésre váró terület vágyakozik a felfedezésre, és rengeteg kicset találhatunk a különleges vidékeinken. Magyarország legszebb vidékeit mutatjuk most be Neked, hogy kiválaszthasd a hétvégi kedvenc hazai uticélok közül azokat, amiket Te is szívesen beutaznál! 

Utazás a világkörül

Szerencsére a világ felfedezése már mindannyiunk számára elérhető és nem olyan bonyolult megszervezni egy külföldi utazást, mint a rendszerváltás idején. Szerencsére, hiszen a világ a felfedezésedre vár! Fedezzük fel együtt a világ minden legszebb táját, tudj meg minden tippet és trükköt a világ körüli utadhoz!

Kirándulási tippek és túraútvonalak

Rengeteg tippet és tanácsot olvashatsz az oldalon a legszebb túraútvonalakhoz és kirándulásokhoz Magyarországon és külföldön egyaránt. Legyen szó félnapos, egy napos, vagy egy egész hétvégés kirándulásról, oldalunkon számos cikket olvashatsz, ahol bemutatjuk a legjobb túraútvonalakat és a legszebb kirándulóvonalakat!

Utazás blog a mániás utazóknak

Te is úgy érzed, hogy a legjobb dolgok akkor történnek az életben, ha úton vagy? Imádsz új helyeket és kultúrákat megismerni? A világon rengeteg hely vár felfedezésre, az oldalunkon pedig segítünk minnél több lehetőséget bemutatni Nektek, ami a legszebb uticélokat mutatja be, a különleges világkörüli kincseket ismerteti és a betekintést enged más kultúrák megismerésébe!