Rövid hírek

fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Rövid hírek

Rövid hírek

Rövid hírek Magyarországról és a világ más tájairól is. Napi események az asan.hu-n.

 

lyuks fogak kialakulása

2021/02/11 - VN

Mitől alakulnak ki a lyukas fogak, és hogyan lehet őket hatékonyan kezelni?

Lyukas fogak… rém álmunkba se kerüljenek elő! Pedig a lyukas fog, vagy másnéven fogszuvasodás nagyon gyakori probléma. Lássuk mitől alakul ki, és hogyan lehet hatékonyan kezelni a lyukas fogakat!
3 ok amikor érdemes fogorvoshoz fordulni

2020/12/14 - VN

3 ok, amikor érdemes fogorvoshoz fordulni

A fogorvos sokaknak nagy ellensége, nagyon sokan félnek a különböző fogászati beavatkozásoktól, és ezért halogatják ezeket. Pedig a fogaink ápolása, egészségük megóvása nagyon fontos feladat, amire sokszor csak később jövünk rá. Ha...
Száraz bőr kezelése tippek

2020/11/26 - VN

A száraz bőr kezelése 5 egyszerű lépésben

Nagyon sok embernél okoz problémát a bő szárazság. Ha neked is száraz a bőröd, akkor most mutatunk 5 lépést, aminek segítségével egyszerűen kezelheted a problémádat!
Valóban kétszer kell egy évben meglátogatni a fogorvost?

2020/09/29 - SzSz

Fogászati szűrés: Tényleg évente kétszer kell menni?

Valóban szükséges évente két alkalommal meglátogatni fogorvosunkat? Miért szükséges ennyiszer? A következőkből kiderül!
Fogegészség és a dohányzás kapcsolata

2020/08/13 - SzSz

Hogyan befolyásolja a dohányzás a fogászati ​​egészséget?

A dohányzás mennyire árt valójában a fogaknak és az íny egészségének? Ezt szedtük össze fogorvossunk segítségével és szakmai tanácsaival egybekötve. 
A legjobb fényképezőgépek, kamerák nyaralásra

2019/07/09 -

A legjobb nyári felvételekért: kütyük, amiket imádni fogsz!

Szeretnéd megörökíteni nyaralásod legszebb pillanatait? Mutatjuk a legjobb kütyüket, amelyekkel elkészítheted a legszebb felvételeket: hegyen, völgyben, vízben vagy levegőben!
A csapatépítés előnyei

2019/02/06 -

Ilyen hatással vannak a csapatépítő események a kollégákra

A csapatépítő események manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen a cégvezetők egyre inkább kezdik felismerni a csapatépítőben rejlő lehetőségeket. A következőkben bemutatjuk, hogy miért érdemes csapatépítőt szervezni! 

2018/10/29 - SzSz

A jó ingatlanhirdetés alapjai

Egy ingatlanhirdetést könnyű feladni akármelyik online apróhirdetésben, vagy a közösségi média felületein. Fontosabb azonban, hogy figyeljünk azokra az apróságokra, amelyektől sokkal kelendőbb lesz ingatlanunk. Nem mindegy, milyen szöveget...
38

Legfrissebb cikkek


Néhány tipp, hogyan dobd fel a kerted kinézetét
A legjobb kertek azok, amelyek boldoggá teszik az embert és kényelmessé teszik az kertben töltött időket. Persze, a nagy kertek jól néznek ki, de jól jön, ha a kinézet mellett jól is érezzük magunkat benne. Ehhez fontos szempont lehet a könnyű átjárhatóság és a könnyű fenntarthatóság. Az ösvényeken és építményeken könnyen lehet közlekedni, míg a kiválasztott növényeknek érdekesnek kell lenniük és funkciót kell szolgálniuk anélkül, hogy zaklatók lenének. Íme néhány tipp, hogyan tudod funkcionálissá tenni kertedet.
Így dobd fel az esküvődet: 5 kínai esküvői szimbólum
Evezzünk egy kicsit nemzetközi vizekre, ha már úgyis olyan globalizált világunk! A kínai esküvői ruhától az ételig, a hagyományos kínai esküvő minden eleme mögött szimbolikus jelentés rejtőzik. Íme néhány módszer a kínai esküvői szimbólumok beépítésére saját esküvődbe. Egyedi, és bensőségesebb lehet az egész szertartás és az ünnepség.