5 alapszabály, hogyan NE ajándékozz meg egy férfit!

Főoldal > Az 5 szabály, amit tudnod kell, mielőtt férfinak vásárolsz ajándékot

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Az 5 szabály, amit tudnod kell, mielőtt férfinak vásárolsz ajándékot


2022/12/10
ZH

Ha olyan vagy, mint én, szeretsz ajándékozni. Egyszerűen kellemes érzés – különösen, ha kedveled és tiszteled ezt a személyt. Néha százszor jobb érzés ajándékot venni valakinek, mint saját magunknak. De őszintén szólva, ha olyan férfiakról van szó, akik iránt romantikusan érdeklődsz; légy óvatos! Ezeket a szabályok mindenképp tartsd be mielőtt a kiszemelt férfinak vásárolnál ajándékot!

szülinapra férfiaknak

5 tény, amit szemelőtt kell tartanod, mielőtt A férfinak vásárolnál ajándékot

 

 Azt gondolhatod, hogy az ajándékok vásárlása és ajándékozás nem nagy dolog, de ez számít; különösen akkor, ha csak randizol, és nem vagy biztos benne, hogy elkötelezett-e irántad. Az, amit vásárolsz és ahogy átadod, igenis számít! Egy jó ajándék megteremti a megfelelő dinamikát közted és egy férfi között, vagy nem.

 

Amit adsz és ahogyan adod, az alacsony értéknek vagy nagy értéknek tűnhet egy férfi fejében. Ettől nem leszel kevésbé érdekes, de formálja a meglévő kapcsolatodat ezzel a férfival. Egyes ajándékok egyszerűen rosszak, pedig a szándék tiszta volt. Az oka egyszerű. A férfiak férfias elemükben egészen más dolgokban látnak értéket, mint mi nők.

 

 

Tehát itt van a 5 szabály, amelyet be kell tartanod, mielőtt ajándékot vásárolnál egy férfinak:

 

 

1.    szabály – Ha többet költesz, az nem tesz nőként értékesebbé

 

Tehát… miért válasszuk a drágább lehetőséget? Miért költenél egy tonnát egy férfira, ha éppen randevúztok, még akkor is, ha annyi pénzed van, mint Paris Hiltonnak? Van egyáltalán jó oka? Nézd, ha tudat alatt fitogtatni akarod, hogy sokat költesz, akkor ez inkább rólad szól.

 

Arról van szó, hogy megadod a fontosság érzését magadnak. Te sem vagy igazán a női energiádban. Ehelyett valószínűleg csak keményen próbálod bizonyítani, hogy „érdemes” vagy. Ha fitogtatod, hogy sokat költesz, az nem érinti meg a férfias férfit. Megérint egy alázatosabb férfit, vagy egy olyan férfit, aki gazdag nőt keres.

 

De ha azt szeretnéd, hogy a férfi, akit romantikusan érdekelsz, igazán tetsszen, akkor ne költs többet azért, hogy jobb fényben tüntessen fel. Szülinapra férfiaknak például tökéletes lehet, ha megszervezel egy tökéletes vacsorát a kedvenc helyére.
 

 

 

2.    szabály – Több termék vásárlása csökkenti az ajándékok értékét

 

 

Az ötlet egyszerű. Mi, emberek általában szeretünk többet birtokolni, elégedettséget érezni az anyagi javak „birtoklásával” az életünkben. Tehát ez a szabály NAGYON ellentétes az intuitív gyakorlattal. De… gondolj bele: ha 50 ékszered van, attól minden darab különlegesebb?

 

Vagy még mindig megtartasz egy-két kedvenc darabot, amit újra és újra hordasz?

 

Minél többet kapunk valamiből, annál értéktelenebbé válik. És ez tudat alatt történik. Amikor ajándékot adsz, fontosabb, hogy érzelmi hatást fejts ki valakire, mint hogy „jaj!” reakciót kapjon tőle az ajándékok hatalmas mennyiségére. Emlékszel arra a mondásra: „a kevesebb több”? Nehéz megjegyezni ezt olyan környezetben, amikor ajándékot vásárolunk valakinek, de ez fontos. Amikor ajándékozásról van szó, amikor csak egy férfival randevúzol, van valami fontos, amit tudnod kell.

 

Ha már kialakult exkluzív kapcsolatban vagy, nincs semmi baj, ha több ajándékot veszel.

 

Mindazonáltal a randevúzási szakaszban szeretnénk elkerülni, hogy olyan nőnek tűnjünk, aki csak az értékét akarja bizonyítani azzal, hogy többet vásárol. Arról nem is beszélve, hogy a randevúzási szakaszban, ha valaki mást ajándékkal ajándékoz meg az idő előtt, az mindig piros zászló. A nők ezt a cselekményt tulajdonképpen szerelmi bombázásnak hívják (és ez az egyetlen randevúzási piros zászló, amelyre a nők rendszeresen bedőlnek!)

 

 

 

3.    szabály – Ha ajándékot adsz, legyen az ajándékod hasznos vagy szentimentális.

 

Ha ajándékozásról van szó… csábító több ruhadarabot venni egy férfinak… vagy kölnit vagy más pénztárcát… mert ezek a legegyszerűbb lehetőségek.

 

Minden más barátnő ezt adja a barátjának, és ezzel időt és gondolkodást takarít meg.

 

Ha bármelyik dolgot meg akarod szerezni neki ezek közül, győződj meg róla, hogy van kontextusa, és nem csak „extra” az összes többi ruhája vagy pénztárcája mellett, amivel csak a dolgok „megszerzése” kedvéért van.

 

Például: ha már egy ideje randiztok, és tudod, hogy januárban kirándulni megy, és nincs túrafelszerelése, akkor egy túranadrág jó ajándék lehet.

 

A legtöbb férfi szereti a célzott dolgokat (eszközöket stb.), vagy a szentimentális dolgokat. Hacsak egy férfi nem nagyon nőies, nem törődik azzal, hogy egyre több ruhát vásároljon, és egyre több dolgot gyűjtsön össze, hacsak ezek a dolgok nem szolgálnak határozott célt a fejében.

 

A legtöbb férfit sem érdeklik az értelmetlen, bolyhos, csilingelő dolgok. Ha kevesebb mint 6 hónapja vagytok együtt, maradjatok távol a szentimentális ajándékoktól. Most, hogy mit jelent egy szentimentális ajándék… ez a kapcsolati helyzettől függ. Ha tartós kapcsolatban vagy házasságban élsz, és valóban MÁR a nőnek érzed magad a kapcsolatban, és úgy érzed, hogy imádják – akkor csinálj, amit akarsz! Csak légy figyelmes és tudatos mindvégig. Légy tudatában annak, hogy MIÉRT választasz ajándékot.

 

 

 

4.    szabály – Minél kevesebb időt töltesz a randevúzással, annál jobb kevesebbet vásárolni és kevesebbet költeni.

 

Be kell hangolni a kapcsolat azon szakaszát, amelyben éppen van, hogy valami megfelelőt ajándékozhass egy férfinak. Ennek az az oka, hogy amikor a kapcsolat szakaszára hangolódsz, olyan ajándékokat adhatsz, amelyek célja a mélyebb kapcsolat megteremtése, nem pedig a kapcsolat megszakítása. Ha nem vagy ráhangolódva, néha könnyű olyan ajándékot adni, amely túlságosan nagy érdeklődést mutat, mint a kapcsolat aktuális szakasza.

 

Képzeld el, ha egy férfi megajándékozna egy gyémánt eljegyzési gyűrűvel, miután 2 napig üzent neked. Bármennyire is szeretnél házasodni, ez még mindig nem helyénvaló, mert nincs a kapcsolat szintjéhez igazítva.

 

 

 

5.    szabály – Ha kétségeid vannak azzal kapcsolatban, hogy egyáltalán vásárolj-e valamit, ne vásárolj semmit.

 

Ehelyett csak készíts egy szép kártyát, amellyel boldog születésnapot vagy boldog karácsonyt kívánhatsz neki. Nincs szükség arra, hogy vásárolj valamit csak azért, mert úgy gondolod, hogy meg kellene venni. Néha sokkal jobb egy egyszerű gesztust adni (például egy szép kártyát), mint túl keményen próbálkozni valami olyasvalami megszerzésével, ami esetleg nem az adott kapcsolat szintjére van beállítva. Végső soron minden ajándék potenciális értéke messze meghaladja az ahhoz kapcsolódó árcédulát. Bármilyen elcsépelt is, valójában a gondolat a legfontosabb. Minden más lényegében mindenütt jelen lévő árucikk.
 
BudapestLegfrissebb cikkek


Mit jelent az esztétikai fogászat? Milyen kezeléseket takar?
Az esztétikai fogászat nem csupán a fogak egészségéről szól, hanem a tökéletes mosoly elérésének művészetéről.
Híres emberek fogai: hogyan befolyásolta a mosolyuk a karrierjüket?
Amikor egy filmsztárra vagy énekesre gondolunk, gyakran az jut eszünkbe először, hogy milyen ragyogó a mosolyuk. Egy jól ápolt, felturbózott, hófehér fogsor olykor éppolyan fontos része a hírnévnek, mint a tehetség vagy a kitartás. Nézzük meg, hogyan befolyásolta néhány jól ismert sztár karrierjét a mosolya!
Magyarország legszebb vidékein

Nincs is jobb, mint kiszakadni a szürke hétköznapokból és egy felfedező útra indulni. Magyarországon rengeteg felfedezésre váró terület vágyakozik a felfedezésre, és rengeteg kicset találhatunk a különleges vidékeinken. Magyarország legszebb vidékeit mutatjuk most be Neked, hogy kiválaszthasd a hétvégi kedvenc hazai uticélok közül azokat, amiket Te is szívesen beutaznál! 

Utazás a világkörül

Szerencsére a világ felfedezése már mindannyiunk számára elérhető és nem olyan bonyolult megszervezni egy külföldi utazást, mint a rendszerváltás idején. Szerencsére, hiszen a világ a felfedezésedre vár! Fedezzük fel együtt a világ minden legszebb táját, tudj meg minden tippet és trükköt a világ körüli utadhoz!

Kirándulási tippek és túraútvonalak

Rengeteg tippet és tanácsot olvashatsz az oldalon a legszebb túraútvonalakhoz és kirándulásokhoz Magyarországon és külföldön egyaránt. Legyen szó félnapos, egy napos, vagy egy egész hétvégés kirándulásról, oldalunkon számos cikket olvashatsz, ahol bemutatjuk a legjobb túraútvonalakat és a legszebb kirándulóvonalakat!

Utazás blog a mániás utazóknak

Te is úgy érzed, hogy a legjobb dolgok akkor történnek az életben, ha úton vagy? Imádsz új helyeket és kultúrákat megismerni? A világon rengeteg hely vár felfedezésre, az oldalunkon pedig segítünk minnél több lehetőséget bemutatni Nektek, ami a legszebb uticélokat mutatja be, a különleges világkörüli kincseket ismerteti és a betekintést enged más kultúrák megismerésébe!