Erre érdemes elindulnod, ha különleges programot keresel

Főoldal > Különleges programot keresel a hétvégére? Mutatom, merre indulj el!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Különleges programot keresel a hétvégére? Mutatom, merre indulj el!


2021/10/29
TK

Vannak olyan alkalmak életünkben, amiket érdemes méltó módon megünnepelni – ehhez pedig egyáltalán nem mindegy, merre indulunk el! Most olyan ötleteket mutatok, amik Neked is tetszeni fognak, melyek alapján egy szűkebb képet kaphatsz arról, merre érdemes elindulnod társaságoddal!

Baráti társaság

Ha Te is szeretnél egy különleges programot barátaiddal, mert túl vagy egy olyan fordulóponton életedben, ami megérdemli a méltó ünneplést, akkor érdemes átgondolnod, hogy merre szeretnél elindulni, milyen helyre esik majd választásod. Alábbi cikkünkben most segítek, mit válassz, ha maradandó élményre vágysz!


Különleges kávék


Te is koffeinfüggő vagy, esetleg csak imádod a kávét? Abban az esetben, ha nem szereted a felhajtást, de mégis szeretnél egy kicsit összegyűlni barátaiddal, hogy visszafogottabb körülmények között ünnepeljetek, egy isteni kávé elfogyasztása a tökéletes opció! 
Arról nem is beszélve, hogy számtalan különleges kávézóval találkozhatsz Budapest utcáin – szereted az állatok, esetleg a macskákat? Már meg is van, merre keresgélj!


Irány koktélozni


Inkább koccintani szeretnél barátaiddal, mintsem kávézni? Ez is megoldható – már több olyan szórakozóhely van, ahol egy-egy téma köré építették ki a bárokat, így biztosan Te is fogsz ízlésednek megfelelőt találni. 


Szereted a Harry Pottert? Akkor válaszd Budapest a film köré épülő vendéglató egységét, ha viszont inkább a társasjátékokért, konzoljátékokért rajongsz, válaszd a BarCraftot!


Csodálatos éttermek


Rengeteg vagány éttermet találhatsz meg pest utcáin, amennyiben inkább enni szeretnétek, arról nem is beszélve, hogy akár ezt egy koccintással is összemoshatjátok!


A MOM étterem például a gasztronómiai- és az éjszakai élet kiemelkedő új tagja, amiben megtalálható a Rock, a féktelenség és a csillogás egyaránt. Ínycsiklandozó vacsora, ütős, isteni koktélok, esetleg néhány pohár bor, remek társaság – kell ennél több egy felejthetetlen estéhez?
 
Belföld Budapest ÉrdekességekLegfrissebb cikkek


Néhány tipp, hogyan dobd fel a kerted kinézetét
A legjobb kertek azok, amelyek boldoggá teszik az embert és kényelmessé teszik az kertben töltött időket. Persze, a nagy kertek jól néznek ki, de jól jön, ha a kinézet mellett jól is érezzük magunkat benne. Ehhez fontos szempont lehet a könnyű átjárhatóság és a könnyű fenntarthatóság. Az ösvényeken és építményeken könnyen lehet közlekedni, míg a kiválasztott növényeknek érdekesnek kell lenniük és funkciót kell szolgálniuk anélkül, hogy zaklatók lenének. Íme néhány tipp, hogyan tudod funkcionálissá tenni kertedet.
Így dobd fel az esküvődet: 5 kínai esküvői szimbólum
Evezzünk egy kicsit nemzetközi vizekre, ha már úgyis olyan globalizált világunk! A kínai esküvői ruhától az ételig, a hagyományos kínai esküvő minden eleme mögött szimbolikus jelentés rejtőzik. Íme néhány módszer a kínai esküvői szimbólumok beépítésére saját esküvődbe. Egyedi, és bensőségesebb lehet az egész szertartás és az ünnepség.