A Gossip Girl tanulságai az esküvőkről

Főoldal > 5 dolog, amit a Gossip Girl-ből megtanultunk az esküvőkről

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 dolog, amit a Gossip Girl-ből megtanultunk az esküvőkről


2022/02/11
SFV

Te is emlékszel még a Pletykafészek ötödik évadára a hatalmas esküvői botránnyal? Olyan örök igazságok vannak benne, amit minden esküvő előtt álló arának érdemes szem előtt tartania. Lássuk, mik ezek!

Esküvő

Azt viseld, amit akarsz!


Nem számítanak a hagyományok vagy a család akarata, ha Te azt nem szeretnéd, ez a Te nagy napod! Ahogy Blair Waldorf esküvői csokra állhatott bazsarózsákból és a Monaco-i királynői ruha helyett viselhette, saját álomruháját, úgy viselhetsz Te is tornacipőt sellőfazonnal, kiskosztümöt, vagy álmaid habos-babos hercegnőruháját fehér helyett akár ekrüben is!
Olyan szertartás legyen, ami mindkettőtök elveit tiszteletben tartja
Egyikőtök templomi esküvőt szeretne, de nem ugyanazokat a nézeteket valljátok! Beszéljetek, kommunikáljatok, osszátok meg saját érveiteket és érzelmeiteket! Valószínűleg valakinek igazodnia kell majd a másikhoz, az azonban nagyon fontos, hogy lélekben ezzel kibéküljetek! 
Ha ötletetek sincs, hogy hol tartanátok szívesen, nézzetek szét az esküvői helyszínek közt!


Az legyen ott, aki fontos


Ha ezek csak Ti vagytok ketten és a tanúk, akkor legyen így! Ha azonban úgy érzitek jól és igazán önfeledten magatokat, hogy ott vannak a legjobb barátaitok és az egész család, akkor hívjatok meg mindenkit, hiszen a jó háttércsapat fontos, főleg, ha valaki olyan is odakeveredik, akit nem szívleltek. Emlékszel?
Ahhoz menj hozzá, akihez akarsz


Végül, de nem utolsó sorban a legfontosabb! Hiszen mind tudjuk, hogy mekkora katasztrófa lehet belőle, ha nem így van, ugye?!


Te írd az esküd szövegét!


Ha Ti is írtok saját, személyes esküt egymásnak, akkor az legyen valóban saját! Lehet az bármilyen béna vagy csálé, senki nem ír Nálad őszintébb szöveget a saját érzéseidről. Az csak bónusz, hogy Te nem hordasz össze olyan zagyvaságokat, amiket nem gondolsz komolyan, vagy nem tudnál betartani. A sablonos szövegen mindenki átlát!
ÉrdekességekLegfrissebb cikkek


Néhány tipp, hogyan dobd fel a kerted kinézetét
A legjobb kertek azok, amelyek boldoggá teszik az embert és kényelmessé teszik az kertben töltött időket. Persze, a nagy kertek jól néznek ki, de jól jön, ha a kinézet mellett jól is érezzük magunkat benne. Ehhez fontos szempont lehet a könnyű átjárhatóság és a könnyű fenntarthatóság. Az ösvényeken és építményeken könnyen lehet közlekedni, míg a kiválasztott növényeknek érdekesnek kell lenniük és funkciót kell szolgálniuk anélkül, hogy zaklatók lenének. Íme néhány tipp, hogyan tudod funkcionálissá tenni kertedet.
Így dobd fel az esküvődet: 5 kínai esküvői szimbólum
Evezzünk egy kicsit nemzetközi vizekre, ha már úgyis olyan globalizált világunk! A kínai esküvői ruhától az ételig, a hagyományos kínai esküvő minden eleme mögött szimbolikus jelentés rejtőzik. Íme néhány módszer a kínai esküvői szimbólumok beépítésére saját esküvődbe. Egyedi, és bensőségesebb lehet az egész szertartás és az ünnepség.