A Gossip Girl tanulságai az esküvőkről

Főoldal > 5 dolog, amit a Gossip Girl-ből megtanultunk az esküvőkről

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 dolog, amit a Gossip Girl-ből megtanultunk az esküvőkről


2022/02/11
SFV

Te is emlékszel még a Pletykafészek ötödik évadára a hatalmas esküvői botránnyal? Olyan örök igazságok vannak benne, amit minden esküvő előtt álló arának érdemes szem előtt tartania. Lássuk, mik ezek!

Esküvő

Azt viseld, amit akarsz!


Nem számítanak a hagyományok vagy a család akarata, ha Te azt nem szeretnéd, ez a Te nagy napod! Ahogy Blair Waldorf esküvői csokra állhatott bazsarózsákból és a Monaco-i királynői ruha helyett viselhette, saját álomruháját, úgy viselhetsz Te is tornacipőt sellőfazonnal, kiskosztümöt, vagy álmaid habos-babos hercegnőruháját fehér helyett akár ekrüben is!
Olyan szertartás legyen, ami mindkettőtök elveit tiszteletben tartja
Egyikőtök templomi esküvőt szeretne, de nem ugyanazokat a nézeteket valljátok! Beszéljetek, kommunikáljatok, osszátok meg saját érveiteket és érzelmeiteket! Valószínűleg valakinek igazodnia kell majd a másikhoz, az azonban nagyon fontos, hogy lélekben ezzel kibéküljetek! 
Ha ötletetek sincs, hogy hol tartanátok szívesen, nézzetek szét az esküvői helyszínek közt!


Az legyen ott, aki fontos


Ha ezek csak Ti vagytok ketten és a tanúk, akkor legyen így! Ha azonban úgy érzitek jól és igazán önfeledten magatokat, hogy ott vannak a legjobb barátaitok és az egész család, akkor hívjatok meg mindenkit, hiszen a jó háttércsapat fontos, főleg, ha valaki olyan is odakeveredik, akit nem szívleltek. Emlékszel?
Ahhoz menj hozzá, akihez akarsz


Végül, de nem utolsó sorban a legfontosabb! Hiszen mind tudjuk, hogy mekkora katasztrófa lehet belőle, ha nem így van, ugye?!


Te írd az esküd szövegét!


Ha Ti is írtok saját, személyes esküt egymásnak, akkor az legyen valóban saját! Lehet az bármilyen béna vagy csálé, senki nem ír Nálad őszintébb szöveget a saját érzéseidről. Az csak bónusz, hogy Te nem hordasz össze olyan zagyvaságokat, amiket nem gondolsz komolyan, vagy nem tudnál betartani. A sablonos szövegen mindenki átlát!
ÉrdekességekLegfrissebb cikkek


Mit jelent az esztétikai fogászat? Milyen kezeléseket takar?
Az esztétikai fogászat nem csupán a fogak egészségéről szól, hanem a tökéletes mosoly elérésének művészetéről.
Híres emberek fogai: hogyan befolyásolta a mosolyuk a karrierjüket?
Amikor egy filmsztárra vagy énekesre gondolunk, gyakran az jut eszünkbe először, hogy milyen ragyogó a mosolyuk. Egy jól ápolt, felturbózott, hófehér fogsor olykor éppolyan fontos része a hírnévnek, mint a tehetség vagy a kitartás. Nézzük meg, hogyan befolyásolta néhány jól ismert sztár karrierjét a mosolya!
Magyarország legszebb vidékein

Nincs is jobb, mint kiszakadni a szürke hétköznapokból és egy felfedező útra indulni. Magyarországon rengeteg felfedezésre váró terület vágyakozik a felfedezésre, és rengeteg kicset találhatunk a különleges vidékeinken. Magyarország legszebb vidékeit mutatjuk most be Neked, hogy kiválaszthasd a hétvégi kedvenc hazai uticélok közül azokat, amiket Te is szívesen beutaznál! 

Utazás a világkörül

Szerencsére a világ felfedezése már mindannyiunk számára elérhető és nem olyan bonyolult megszervezni egy külföldi utazást, mint a rendszerváltás idején. Szerencsére, hiszen a világ a felfedezésedre vár! Fedezzük fel együtt a világ minden legszebb táját, tudj meg minden tippet és trükköt a világ körüli utadhoz!

Kirándulási tippek és túraútvonalak

Rengeteg tippet és tanácsot olvashatsz az oldalon a legszebb túraútvonalakhoz és kirándulásokhoz Magyarországon és külföldön egyaránt. Legyen szó félnapos, egy napos, vagy egy egész hétvégés kirándulásról, oldalunkon számos cikket olvashatsz, ahol bemutatjuk a legjobb túraútvonalakat és a legszebb kirándulóvonalakat!

Utazás blog a mániás utazóknak

Te is úgy érzed, hogy a legjobb dolgok akkor történnek az életben, ha úton vagy? Imádsz új helyeket és kultúrákat megismerni? A világon rengeteg hely vár felfedezésre, az oldalunkon pedig segítünk minnél több lehetőséget bemutatni Nektek, ami a legszebb uticélokat mutatja be, a különleges világkörüli kincseket ismerteti és a betekintést enged más kultúrák megismerésébe!