Ez a három érv Téged is meg fog győzni - ezért alaptalan a fogorvostól való félelem

Főoldal > 3 érv, miért is alaptalan a fogorvostól való félelem

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

3 érv, miért is alaptalan a fogorvostól való félelem


2021/09/28
TK

Gyakori probléma, hogy az emberek nem figyelnek oda eléggé szájhigiéniájukra, valamint fogaik egészségére – ennek pedig sokszor csupán annyi az oka, hogy félnek a szakemberektől. Alábbi cikkünkben három olyan nyomós érvet mutatok, ami Téged is meg fog győzni – tényleg alaptalan a fogorvosoktól való félelem!

Fájdalommentes fogászat Budapest

Ha megkérdeznénk 5 embert, biztos vagyok benne, hogy legalább hárman arra hivatkozva nem járnak rendszeresen fogászatra, vagy halogatnak egy-egy kezelést mert félnek a fogorvostól. Természetes, hogy nem mosolyogva megyünk be egy-egy rendelőbe, de a legtöbb esetben mégsem a fogorvos ad okot a félelemre… Lássuk, miért is alaptalan ez a hiedelem.


Biztosan a fogorvostól félünk?


Sok esetben egy személy nem a fogorvostól fél, csupán vele azonosítja riadalmának okát – mégis a fájdalom az, ami a félelmet kiváltja. A szakemberek csupán a munkájukat végzik, ami kisebb-nagyobb fájdalommal járhat, melyeket ugyanakkor ma már tökéletesen ki lehet küszöbölni.
Miért is címkéznénk?


Bár egy-egy kezelés rendkívül ijesztőnek tűnhet – gondoljunk csak egy fogbeültetésre, gyökérkezelésre, mellyel akár lehet, hogy volt már negatív tapasztalatunk is. Manapság ugyanakkor, amennyiben megfelelő fogorvost választunk, ő majd képes teljeskörű tájékoztatást biztosítani a páciensnek, több opciót is felsorolva egy-egy problémára. Ezt azért fontos kiemelni, mert az emberek általában attól félnek, ami számukra ismeretlen – ha pedig tudjuk, hogy mire vállalkozunk, félelmünk máris csökkenni fog.


Fájdalommentes kezelések


Ma már a fájdalommentesség híve az összes szakember, mert tudják, hogy pácienseik kapcsán maga a fájdalom, ami kiválthatja a kezelésekre irányuló félelmüket. Éppen ezért, a fájdalom ellen ma már számtalan módszert kialakítottak – a háromlépcsős eljárás példának okáért már az érzéstelenítő injekció beadását is fájdalommentessé teszi. 


Amennyiben úgy érzi, hogy kezelésre van szüksége, akkor ne habozzon és keresse fel szakemberét – a fájdalommentes fogászat Budapest városában is elérhető már rendelőinkben.
 
Belföld Budapest hírekLegfrissebb cikkek


5 ok, amiért december borzalmas időszak a randizásra
Fagyos az idő! A decemberi programod tele van ünnepi partikkal. Minden pénzedet ajándékra költötted. És most randevúzni akarsz valakivel, aki nem elég komoly, és el kell mondanod a rokonaidnak, de elég komoly ahhoz, hogy tudd, lezártál egy újévi csókot? Sok szerencsét – szükséged lesz rá. Most összegyűjtöttünk néhány dolgot, amik bizonyítják miért a december a legrosszabb hónap a randizásra!
Magyarország legszebb vidékein

Nincs is jobb, mint kiszakadni a szürke hétköznapokból és egy felfedező útra indulni. Magyarországon rengeteg felfedezésre váró terület vágyakozik a felfedezésre, és rengeteg kicset találhatunk a különleges vidékeinken. Magyarország legszebb vidékeit mutatjuk most be Neked, hogy kiválaszthasd a hétvégi kedvenc hazai uticélok közül azokat, amiket Te is szívesen beutaznál! 

Utazás a világkörül

Szerencsére a világ felfedezése már mindannyiunk számára elérhető és nem olyan bonyolult megszervezni egy külföldi utazást, mint a rendszerváltás idején. Szerencsére, hiszen a világ a felfedezésedre vár! Fedezzük fel együtt a világ minden legszebb táját, tudj meg minden tippet és trükköt a világ körüli utadhoz!

Kirándulási tippek és túraútvonalak

Rengeteg tippet és tanácsot olvashatsz az oldalon a legszebb túraútvonalakhoz és kirándulásokhoz Magyarországon és külföldön egyaránt. Legyen szó félnapos, egy napos, vagy egy egész hétvégés kirándulásról, oldalunkon számos cikket olvashatsz, ahol bemutatjuk a legjobb túraútvonalakat és a legszebb kirándulóvonalakat!

Utazás blog a mániás utazóknak

Te is úgy érzed, hogy a legjobb dolgok akkor történnek az életben, ha úton vagy? Imádsz új helyeket és kultúrákat megismerni? A világon rengeteg hely vár felfedezésre, az oldalunkon pedig segítünk minnél több lehetőséget bemutatni Nektek, ami a legszebb uticélokat mutatja be, a különleges világkörüli kincseket ismerteti és a betekintést enged más kultúrák megismerésébe!