Így érdemes Nektek is megünnepelni évfordulótokat - most segítünk

Főoldal > Évfordulót ünnepelnél? Íme a legjobb ötletek

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Évfordulót ünnepelnél? Íme a legjobb ötletek


2021/12/27
TK

Minden évben vannak jelentős pillanatok egy pár életében – legyen szó akár egy hónapfordulóról, akár egy évfordulóról. Utóbbi persze nagyobb dolog, így nyilván alkalomhoz méltóan meg kell ünnepelni. De milyen ötleteket is ajánlunk erre a jeles napra?

Randi

Rengeteg ajándék és program ötletet lehetne mondani, amivel megünnepelheted azt, hogy pároddal ismét egy boldog, kiegyensúlyozott évet tudhattok magatok mögött – de nézzük, melyek a legjobbak, amikkel Te sem fogsz mellé lőni!


Személyeskedés


Amennyiben nem terveztek nagy feneket keríteni az évfordulónak, hiszen ez is csak egy olyan nap számotok, mint a többi, és nem ezen fog múlni, hogy mennyire szeretitek a másikat, akkor logikusan egy kisebb ajándék mellett fogtok dönteni.
Ehhez viszont fontos kiemelni, hogy amennyiben teheted, személyes ajándékot válassz. Lehet van valamilyen belsős viccetek, melyet más nem ért – ez tökéletes kiinduló pont lehet! Innen már nem kell messzire menned. Amennyiben pedig hirtelen nem jut ilyesmi eszedbe, még mindig lehet közös számotok, ami segíthet, számtalan közös képpel dolgozhatsz… A lényeg, hogy ne egy könyvet vegyél le a polcról egy tábla csokival!


Élmények


Induljatok el valamerre – hiszen a helyváltozás biztosan mindkettőtöknek jót fog tenni, arról nem is beszélve, hogy az élményalapú meglepetéseknél nincs jobb dolog, ha ünnepelnénk. Lehet akár egy kis faház egy erdő közepén, akár egy wellness hétvége a közelben – de az is szuper ötlet lehet, ha csak elmentek szabadulószobázni.


Amennyiben viszont ünnepélyesebb kereteken belül ünnepelnél, akkor megejthetitek az évfordulós vacsorát Budapest városában is, amire számtalan remek lehetőségetek nyílik.
 
BudapestLegfrissebb cikkek


Néhány tipp, hogyan dobd fel a kerted kinézetét
A legjobb kertek azok, amelyek boldoggá teszik az embert és kényelmessé teszik az kertben töltött időket. Persze, a nagy kertek jól néznek ki, de jól jön, ha a kinézet mellett jól is érezzük magunkat benne. Ehhez fontos szempont lehet a könnyű átjárhatóság és a könnyű fenntarthatóság. Az ösvényeken és építményeken könnyen lehet közlekedni, míg a kiválasztott növényeknek érdekesnek kell lenniük és funkciót kell szolgálniuk anélkül, hogy zaklatók lenének. Íme néhány tipp, hogyan tudod funkcionálissá tenni kertedet.
Így dobd fel az esküvődet: 5 kínai esküvői szimbólum
Evezzünk egy kicsit nemzetközi vizekre, ha már úgyis olyan globalizált világunk! A kínai esküvői ruhától az ételig, a hagyományos kínai esküvő minden eleme mögött szimbolikus jelentés rejtőzik. Íme néhány módszer a kínai esküvői szimbólumok beépítésére saját esküvődbe. Egyedi, és bensőségesebb lehet az egész szertartás és az ünnepség.