Családi programok hétvégére

Főoldal > Családi programok hétvégére

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Családi programok hétvégére


2021/02/27
Puskás Rékka

Hamarosan véget ér a tél, jön a március, a tavasz, a jó idő, ideje hát, hogy a család végre kimozduljon a bent töltött hónapokat követően. De mégis, mit lehet csinálni Budapesten és környékén, amit az egész család élvezni tud? Mutatok pár programlehetőséget, amiből tudtok válogatni!

Remek családi programok tavaszra

Kiránduljatok a szabadban!

 

Egyre többet süt a nap, a nappali hőmérséklet is növekszik, egyre szívesebben vagyunk kint a szabadban ahelyett, hogy a négy fal között töltenénk az időnket. Épp ezért az egyik legjobb családi program, ha hétvégén elmentek kirándulni! Akár túrázhattok, vagy csak egy könnyedebb sétát is tehettek, a lényeg az, hogy együtt tegyétek és lehetőleg olyan helyen, ahol nincs légszennyezés! Meglátogathattok különböző tájakat, de akár a lakóhelyetekhez közeli környékeket is választhattok úticélul. 

Kiránduljatok el egy várhoz!

 

Magyarország területén rengeteg kastély és végvár található. Vannak elegánsabb kastélyok, és vannak zömök földvárak, ahol évszázadokkal ezelőtt a magyarok harcokat vívtak a különböző megszálló seregekkel szemben. Ma a legtöbb vár számos szórakozási lehetőséget kínál: vannak múzeumok, ki lehet próbálni korabeli eszközöket, vagy épp interaktív tárlatvezetésen lehet részt venni. Ez egy olyan program, amit nem csak élvezni fog az egész család, de a tudást is tágítja.

 

Egyetek valami finomat!

 

Az is lehet egy remek családi program, hogy a hétvégén senkinek nem kell főznie, egy családi étterem Budapest valamely részén például nagyszerű választás. Természetesen nem csak a fővárosban van lehetőség hétvégén beülni valahova, azonban Budapesten a legnagyobb a választék a mindennemű konyhák és fogások tekintetében – akár kínait ennétek, akár valami jó olasz ételt, esetleg valami egzotikusabbat, vagy épp egy kiadós steaket, minden esetben több olyan éttermet is találtok, ahol kiszolgálják az igényeiteket.

 

Társasozzatok!

 

Dönthettek úgy is, hogy a hétvégén otthon maradtok, és ott csináltok valamit együtt. Tarthattok például társasjátékozós napot, elővehetitek a régi klasszikusokat és az új kedvenceket is, és tölthetitek a szabadnapot felhőtlen szórakozással, izgalommal nevetéssel, és ami a legfontosabb: együtt!
Belföld Budapest Érdekességek Magyarország SzórakozásLegfrissebb cikkek


Tapasztalt orvosok szerint így tudsz sikeressé válni a szakmában
Az orvoslás egy olyan hivatás, amelyben az eredményeknek kiemelkedően fontos szerepük van. Ahhoz, hogy sikeresek legyünk ebben a dinamikus és kihívásokkal teli területen, számos tényezőre kell odafigyelnünk. Ez a cikk segítséget nyújt az orvosoknak abban, hogyan érhetik el a sikerüket a mindennapi gyakorlatban: a következő tippeket tapasztalt orvosok mondták, akik szerint ezek az alapjai a szakmai sikernek ebben az ágazatban. 
Így válassz ki 5 lépésben egy jó éttermet egy új városban
Ha új vagy egy városban, az egy izgalmas lehetőség, hogy felfedezz érdekes éttermeket: amik helyi ételeket kínálnak, és ízletes emlékek maradnak. Ennek ellenére csalódásokkal teli élmény lehet, ha rosszul választasz. Ezt szem előtt tartva számos tippet kínálunk arra vonatkozóan, hogyan ítéld meg azt az éttermet, ahol érdemes átlépni a küszöböt és ahol valószínűleg egy felejthetetlen vacsorát kapsz.  
Magyarország legszebb vidékein

Nincs is jobb, mint kiszakadni a szürke hétköznapokból és egy felfedező útra indulni. Magyarországon rengeteg felfedezésre váró terület vágyakozik a felfedezésre, és rengeteg kicset találhatunk a különleges vidékeinken. Magyarország legszebb vidékeit mutatjuk most be Neked, hogy kiválaszthasd a hétvégi kedvenc hazai uticélok közül azokat, amiket Te is szívesen beutaznál! 

Utazás a világkörül

Szerencsére a világ felfedezése már mindannyiunk számára elérhető és nem olyan bonyolult megszervezni egy külföldi utazást, mint a rendszerváltás idején. Szerencsére, hiszen a világ a felfedezésedre vár! Fedezzük fel együtt a világ minden legszebb táját, tudj meg minden tippet és trükköt a világ körüli utadhoz!

Kirándulási tippek és túraútvonalak

Rengeteg tippet és tanácsot olvashatsz az oldalon a legszebb túraútvonalakhoz és kirándulásokhoz Magyarországon és külföldön egyaránt. Legyen szó félnapos, egy napos, vagy egy egész hétvégés kirándulásról, oldalunkon számos cikket olvashatsz, ahol bemutatjuk a legjobb túraútvonalakat és a legszebb kirándulóvonalakat!

Utazás blog a mániás utazóknak

Te is úgy érzed, hogy a legjobb dolgok akkor történnek az életben, ha úton vagy? Imádsz új helyeket és kultúrákat megismerni? A világon rengeteg hely vár felfedezésre, az oldalunkon pedig segítünk minnél több lehetőséget bemutatni Nektek, ami a legszebb uticélokat mutatja be, a különleges világkörüli kincseket ismerteti és a betekintést enged más kultúrák megismerésébe!