Beltéri programok Budapesten rossz időre

Főoldal > Budapesten számos jó programot találhatunk rossz időben is!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Budapesten számos jó programot találhatunk rossz időben is!


2022/11/22
ZH

Hiába jött el az első fagy ideje, vagy fúj a szél, Budapesten így is várnak olyan programok, amiket a rossz időben is élvezhetünk. És bár csökken az az idő a hűvösebb időjárásnak köszönhetően, amit a négy falon kívül töltünk, de kimondta, hogy nem találhatunk jobbnál-jobb beltéri programokat a fővárosban!

hideg programok Budapesten

Beltéri programok Budapesten rossz időre

 

Esik az eső vagy fúj a szél? Esetleg már túl könnyen átfázhatunk odakint, mert mínuszok röpködnek? Az időjárás hűvösebbre fordulásával a szabad ég alatt töltött óráink száma is csökken, ami viszont nincs valami jó hatással a közérzetünkre, de főleg a gyerekek viselhetik rosszul. Ezért most összegyűjtöttük Budapest legjobb programjait rossz idő esetére, hogy ne kelljen lemondanunk az együtt töltött minőségi időről! Nézzük a legjobb programokat Budapesten! 

 

1.    Földalatti kaland

 

Tudtad, hogy Budapest alatt rengeteg barlangrendszer húzódik, amik közül néhányat speciális felszerelés nélkül is meg lehet látogatni? A budai barlangrendszer egyik legszebb része a Szemlőhegyi-barlang, ahol 250 méteren keresztül fedezhetjük fel az ásványok titkos lelőhelyét. Érdekes program lehet a Pálvölgyi-cseppkőbarlang is, amely 500 méteren keresztül mutatja be a Budapest alatt rejtőző cseppkő csodákat.

 

A budai vár alatt is lehet részünk földalatti kalandban, érdemes a gyerekekkel ellátogatni a Budavári Labirintusba és a Várbarlangba is, de mivel a helynek van egyfajta romantikus hangulata, ezért, ha különleges randevú helyszínt keresel, ezt mindenképp érdemes kipróbálni, majd egy modern étterem Budapesten pedig megkoronázhatja az estét egy finom vacsorával.
 

 

 

2.    Melegvizes fürdőzés

 

Magyarország nem hiába a fürdők országaként ismert a külföldiek számára, de fogadni mernék, hogy Te még sok fürdőt ki sem próbáltál Budapesten! Pedig nincs is erre jobb alkalom a rossz időjárásnál. Nem csak különböző hőmérsékletű gyógyvizekben áztathatjuk magunkat, de a gyerekeknek is kínálnak szórakozást.

 

 

3.    Beltéren is természetközelbe kerülhetünk

 

Mázlid van, ha a gyerekek kíváncsian ismerkednek a természettel, ugyanis akkor nem is lehetne jobb program számotokra a rossz időben, mint ellátogatni a Magyar Természettudományi Múzeumba, ahol állandó és időszaki kiállításokat is megtekinthetünk. Életnagyságú dinoszaurusz csontvázak, múmiák és egyéb érdekességek, amiket nem csak a gyerekek fognak csodálkozva bámulni. Hogyha pedig már abszolút elegünk van a hidegebb időjárásból, akkor a múzeum mellett található Füvészkertben pedig igazi trópusi hangulatba kerülhetünk az egzotikus növények között. Számos trópusokon élő növénnyel ismerkedhettek itt meg, és ráadásul itt találhatóak a legnagyobb tavirózsák is Magyarországon!
 
BudapestLegfrissebb cikkek


Mit jelent az esztétikai fogászat? Milyen kezeléseket takar?
Az esztétikai fogászat nem csupán a fogak egészségéről szól, hanem a tökéletes mosoly elérésének művészetéről.
Híres emberek fogai: hogyan befolyásolta a mosolyuk a karrierjüket?
Amikor egy filmsztárra vagy énekesre gondolunk, gyakran az jut eszünkbe először, hogy milyen ragyogó a mosolyuk. Egy jól ápolt, felturbózott, hófehér fogsor olykor éppolyan fontos része a hírnévnek, mint a tehetség vagy a kitartás. Nézzük meg, hogyan befolyásolta néhány jól ismert sztár karrierjét a mosolya!
Magyarország legszebb vidékein

Nincs is jobb, mint kiszakadni a szürke hétköznapokból és egy felfedező útra indulni. Magyarországon rengeteg felfedezésre váró terület vágyakozik a felfedezésre, és rengeteg kicset találhatunk a különleges vidékeinken. Magyarország legszebb vidékeit mutatjuk most be Neked, hogy kiválaszthasd a hétvégi kedvenc hazai uticélok közül azokat, amiket Te is szívesen beutaznál! 

Utazás a világkörül

Szerencsére a világ felfedezése már mindannyiunk számára elérhető és nem olyan bonyolult megszervezni egy külföldi utazást, mint a rendszerváltás idején. Szerencsére, hiszen a világ a felfedezésedre vár! Fedezzük fel együtt a világ minden legszebb táját, tudj meg minden tippet és trükköt a világ körüli utadhoz!

Kirándulási tippek és túraútvonalak

Rengeteg tippet és tanácsot olvashatsz az oldalon a legszebb túraútvonalakhoz és kirándulásokhoz Magyarországon és külföldön egyaránt. Legyen szó félnapos, egy napos, vagy egy egész hétvégés kirándulásról, oldalunkon számos cikket olvashatsz, ahol bemutatjuk a legjobb túraútvonalakat és a legszebb kirándulóvonalakat!

Utazás blog a mániás utazóknak

Te is úgy érzed, hogy a legjobb dolgok akkor történnek az életben, ha úton vagy? Imádsz új helyeket és kultúrákat megismerni? A világon rengeteg hely vár felfedezésre, az oldalunkon pedig segítünk minnél több lehetőséget bemutatni Nektek, ami a legszebb uticélokat mutatja be, a különleges világkörüli kincseket ismerteti és a betekintést enged más kultúrák megismerésébe!